IFS Food
Székelyfalat
Produse Székelyfalat

Despre noi

„Mezeluri din inima Ardealului, fără aditivi, fără coloranți, fără conservanți, recomandate și copiilor.”

Familia Benedek și-a înființat întreprinderea de prelucrare a cărnii în anul 2008, care a început să opereze sub denumirea comercială de Benedek. Activitatea societății în sectorul alimentar a fost una excepțională. Întrucât a început să devină din ce în ce mai aparentă tendința oamenilor de a adopta o dietă sănătoasă, familia a inițiat încă o afacere în anul 2012, într-o locație care găzduia un abator în Gheorgheni încă din 1977. Gustoasele noastre produse Székely Falat sunt fabricate de atunci în acest loc. Pe lângă produsele din carne de porc (inclusiv specia mangalița), sunt disponibile și specialități din carne de pasăre, carne de cal, oaie, vită și vânat. Deoarece este foarte important pentru noi să menținem sănătatea consumatorilor noștri și a familiilor acestora, fabricăm numai produse fără aditivi sau conservanți, folosind metoda tradițională a afumatului la rece. Inițial, personalul nostru era format din 45 de angajați, care produceau 2.000 kg pe zi, dar pe măsură ce cererea pentru produsele noastre a crescut, a trebuit să augmentăm și numărul angajaților, deoarece pe lângă mașinile de ultimă generație, munca este efectuată în cea mai mare parte de mâinile harnice. Astăzi avem 145 de lucrători calificați care produc 5.000-6.000 kg pe zi, ceea ce asigură traiul și dezvoltarea profesională excelentă a multor oameni. Gama noastră de produse include numeroase feluri de salam și cârnați, specialități coapte la cuptor, tobă și pate, precum și mezeluri umplute. De asemenea, producem produse de sezon, precum sângerete, caltaboși, salamuri fierte, produse Mangalița, pastă de mici. Vindem produsele noastre atât pe piața internă, cât și pe cea externă. Produsele noastre de vânat unice sunt la mare căutare: salam și cârnați de mistreț, salam și cârnați de cerb. Este important de menționat faptul că, deoarece produsele Székely Falat nu conțin gluten, lactoză sau alergeni, acestea pot constitui cea mai bună alegere și pentru consumatorii noștri cu alergi sau intoleranțe alimentare. Produsele noastre sunt foarte apreciate de copii, printre cele mai populare fiind cremwurşti din piept de pui.

Datorită dezvoltării unității de ambalare, a devenit posibilă realizarea de produse feliate, ambalate în vid, respectiv cu gaz, obținându-se un aspect modern și atractiv. Angajații noștri feliază, ambalează și livrează zilnic produsele în magazinele noastre de prezentare din toată țara, precum și către magazine alimentare orientate spre produse tradiționale, în cooperare cu partenerii noștri. Consumatorii noștri pot cumpăra produsele și din piețele locale și magazinele mobile de produse din carne. Suntem prezenți și ca furnizori ai mai multor lanțuri de retail: Auchan, Lidl Carrefour, Kaufland, Mega Image, Remarkt. În ceea ce privește exporturile, aprovizionăm piețe semnificative cu produsele noastre tradiționale din carne, care ajung la consumatori din diferite țări, precum Ungaria, Anglia, Germania, Italia și Belgia cu ajutorul partenerilor noștri. Suntem mândri de realizările noastre de până acum, în special de Cârnatul Afumat de Mangalița premiat cu medalia de aur. Am obținut acest premiu în 2014 la Festivalul Cârnaților de la Csaba, la categoria ”Cârnați din Străinătate” din cadrul competiției Cârnaților Afumați. Mai mult, în 2019, tot la Festivalul Cârnaților de la Csaba, la categoria ”Produse Străine” a Competiției Internaționale a Cârnaților Uscați ne-am clasat pe locul 3 cu al nostru Cârnat Picant de Casă.

Am fost întotdeauna atenți la îndeplinirea așteptărilor consumatorilor, respectarea cerințelor legale, a reglementărilor privind siguranța alimentelor, igiena și mediul, precum și a standardelor etice și morale care constituie condiții prealabile pentru o activitate de succes. De asemenea, societatea noastră garantează încrederea consumatorilor prin sisteme de asigurare a calității și standarde de siguranță alimentară utilizate în toată Europa, deținând certificate de cel mai înalt nivel, în 2018 obținând certificatul IFS. Ca una dintre mărcile de top din Ținutul Secuiesc, suntem responsabili față de consumatorii noștri, cărora le sunt destinate produsele noastre, precum și față de mediul înconjurător și de comunitatea în care activăm. Avem mare grijă să ne asigurăm ca produsele să fie întotdeauna cele mai gustoase și să îndeplinească permanent cele mai înalte standarde de calitate, pentru a obține încrederea consumatorilor. Ne străduim să extindem în continuu gama de produse și chiar să creăm cerere nouă datorită strategiei noastre orientate spre viitor, cu idei de produse inovatoare. Ne menținem permanent angajamentul față de îmbunătățirea generală a calității produselor din carne și satisfacerea maximă a cerințelor consumatorilor în ceea ce privește gustul. Vom continua să privim spre viitor cu această atitudine prospectivă, punând în prim plan îmbunătățirea continuă. Scopul nostru este ca produsele noastre să devină cunoscute și consumate pe o scară cât mai largă, atât în țară cât și în străinătate.

Székelyfalat
Meniu
Acasă
Produse
Magazine
Despre noi
Contact

Proiect fuziune
Categorii produse
Salamuri afumate
Salamuri fierte afumate
Cârnați afumați
Cârnați fierți afumați
Pateuri
Tobă
Șunci
Prospături
Alte produse
Carne preparată
Rulăzi
Afumături
Bunătăţi de sezon
Specialități
Produse de mangalița
Produse de vânat
Produse egalizate
Produse feliate
Adresa
Str. Kossuth Lajos Nr. 211.
Gheorgheni, Jud. Harghita, România
Contact
Telefon: +4-0266-364.697
E-mail:
Contabilitate:
Mobil: +4-0725-530.316
E-mail:
Motive
2023 Authentic Meat SRL
Site realizat de ColorWeb